Gazononderhoud Zwolle

Wij zorgen voor een mooi groen gazon
Home | Gazononderhoud | Gazononderhoud Zwolle

Gazononderhoud in Zwolle

‘Het gras lijkt bij de buren altijd groener’, zullen uw buren denken als uw gazon wordt onderhouden door Wolters Cultuurtechniek ! Een mooi en gezond gazon is het hart van een tuin. Wij zorgen voor uw gazononderhoud in de buurt van Zwolle. Het gazon zal in optimale conditie worden gebracht en gehouden. Grasonderhoud is een vak, wij geven u graag professioneel advies over onze technieken! 

Hoe?

Om een gazon in de beste conditie te houden en te krijgen is het belangrijk om als eerste de grond te meten. Als u voor ons gazononderhoud in Zwolle kiest, zullen wij als eerste de pH waarde van uw gazon meten. Door de pH waarde te meten weten wij precies wat uw gazon nodig heeft. Dat kan onder andere kalk strooien of bemesten zijn. Na verloop van tijd kan er een viltlaag in uw gazon ontstaan. Een viltlaag zorgt ervoor dat het gras niet meer kan ademen en dood zal gaan. Dit probleem verhelpen wij door het gras voor u te verticuteren. Het gazon zal er na deze procedure wat anders uitzien, maar het geeft nieuwe grassprieten de kans om zich te ontwikkelen. Daardoor krijgt uw gazon weer een prachtige look!

Beluchten en doorzaaien

Het meten en het verticuteren zijn niet de enige dingen die wij voor uw gazononderhoud in Zwolle kunnen doen. Wij bieden ook het beluchten en doorzaaien van het gazon aan. Door het beluchten van het gazon wordt de net besproken viltlaag in het vervolg voorkomen. Na het verticuteren ontstaan er een aantal kale plekken in het gazon. Wij zullen deze plekken voor u doorzaaien, zodat het gazon weer mooi vol wordt. 

Waarom Wolters Cultuurtechniek?

Wolters Cultuurtechniek is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben al meer dan 8 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van verschillende grasvelden. Het maakt ons niet uit of het om een tuin, een voetbalveld of een stuk gemeentegrond gaat, wij onderhouden alle soorten gazon in de omgeving van Zwolle! U kunt bij ons genieten van een top communicatie met korte lijnen en een hoge flexibiliteit. Wij geven een deskundig advies, zodat iedere klus op de juiste manier kan worden opgepakt. Naast gazononderhoud in Zwolle kunt u bij ons ook terecht voor gazonaanleg, grondverzet, cultuurtechniek en het beheren van uw bloemenweides. 

Vraag een offerte aan!

Bent u klaar voor een groen, gezond gazon? Vraag dan nu een offerte aan voor gazononderhoud in Zwolle! Heeft u ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 24 56 02 67 of te mailen naar info@wolterscultuurtechniek.nl. Woont u niet in Zwolle, maar wilt u wel gebruik maken van ons gazononderhoud? Dat is geen probleem. Wij zijn in het complete land werkzaam. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Recente projecten

Project 3

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean a ex sed odio sagittis consectetur. Maecenas sed odio velit. Sed bibendum nunc vel...

Project 2

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean a ex sed odio sagittis consectetur. Maecenas sed odio velit. Sed bibendum nunc vel...

Aanleg bloemenweide te Zwolle

Aanleg bloemenweide te Zwolle

In Zwolle hebben we een bloemenweide mogen aanleggen met een meerjarig bloemenmengsel. We hadden het perceel al enkele jaren gemaaid en het maaisel...

De specialist in grond-, groen- en landschapswerken