Gazonaanleg Zwolle

Wij zorgen voor een mooi groen gazon
Home | Gazonaanleg | Gazonaanleg Zwolle

Gazon laten aanleggen in Zwolle

Altijd al een zacht stuk gras willen hebben waar uw kinderen zorgeloos op kunnen spelen? Of wil u mooi groen gazon waar je zelf op kunt genieten van het buitenleven? Voor gazonaanleg bij uw woning in Zwolle bent u aan het juiste adres bij Wolters Cultuurtechniek. Hier kunnen wij uw gazon na een zorgvuldige grondbewerking op een professionele manier zaaien, maar ook als u onmiddellijk wilt profiteren van een groen grasveld hebben wij de oplossing. Dan leggen wij graszoden van de beste kwaliteit bij uw woning. Kijk voor meer informatie over gazonaanleg in Zwolle op de website van Wolters Cultuurtechniek of neem direct contact met ons op. 

De basis voor gazonaanleg in Zwolle

Wanneer u kiest voor gazonaanleg bij uw woning in Zwolle, moet er altijd worden begonnen met een goede basis, namelijk het grondwerk. Daar komen cruciale onderdelen zoals de bodem en de ligging bij kijken. Het is bij gazonaanleg in Zwolle namelijk belangrijk dat de bodem rijk is van voeding en dat het perceel goed geëgaliseerd is voor goede afwatering. Verder kun je bij het grondwerk denken aan het aanvoeren en afgraven van grond, het strooien van kalk of het vermengen van de ondergrond met compost. 

Gazonaanleg in Zwolle door te zaaien

Bij de aanleg van een gazon bij uw woning heeft u de keuze uit twee opties: zaaien of graszoden leggen. Heeft u een grote oppervlakte, dan wordt er bijna altijd gekozen om de grond te zaaien. Dat gebeurt door de bovenlaag van de grond los te roteren, het gras te zaaien en de grond aanrollen. Dan is het vervolgens belangrijk dat de grond voldoende vocht krijgt. Krijgt het gras genoeg vocht ter beschikking? Dan profiteert u na 6 tot 10 weken als van een mooi groen gazon. 

Graszoden laten leggen

Een andere optie die mogelijk is wanneer u heeft gekozen voor gazonaanleg bij uw woning in Zwolle is het aanleggen van graszoden. Bij deze optie kunt u na 2 weken al genieten van uw groene gazon. Bij deze optie geldt ook dat u de grond van voldoende vocht moet voorzien. 

Wilt u een gazon laten aanleggen in Zwolle? 

Heeft u gekozen voor gazonaanleg bij uw woning in Zwolle? Neem dan contact op met Wolters Cultuurtechniek. Wij kunnen u van deskundig advies voorzien, zodat u binnenkort kunt genieten van een mooi groen gazon. 

Recente projecten

Project 3

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean a ex sed odio sagittis consectetur. Maecenas sed odio velit. Sed bibendum nunc vel...

Project 2

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean a ex sed odio sagittis consectetur. Maecenas sed odio velit. Sed bibendum nunc vel...

Aanleg bloemenweide te Zwolle

Aanleg bloemenweide te Zwolle

In Zwolle hebben we een bloemenweide mogen aanleggen met een meerjarig bloemenmengsel. We hadden het perceel al enkele jaren gemaaid en het maaisel...

De specialist in grond-, groen- en landschapswerken